Menu

Introductie


Het Wezeper popkoor WatZUP is in oktober 2008 opgericht, bestaat momenteel uit 60 leden en kan nog steeds wat groeien. Met name mannen zijn meer dan welkom. We repeteren in partycentrum Coelenhage te Wezep, iedere 14 dagen op dinsdagavond (in de even weken) van 19.45 tot 22.00 uur (zie Agenda).

Het repertoire van ons koor is uiteraard popmuziek. Dat kan van alles zijn, van rustige ballads tot rocknummers, van de jaren tachtig tot nu, waarbij we gebruik maken van arrangementen van onze vocal coach Tim van Dorst. We zingen alle nummers in principe vijfstemmig (sopranen, mezzo, alten, bassen en tenoren). Dat klinkt misschien een beetje oubollig, maar zo zingen we zeker niet. Ons zingen is meer te omschrijven als dynamisch en af en toe een beetje stevig.

Er wordt niet met bladmuziek gewerkt. Omdat we 'slechts' eenmaal in de twee weken repeteren worden regelmatig nieuwe nummers als tekst- en mp3-bestand beschikbaar gesteld. Een mp3 van je stemgroep en een totaalmix, zodat je thuis of bijvoorbeeld onderweg in de auto kan oefenen. Tijdens de repetities worden vervolgens de puntjes op de i gezet.

Je hoeft geen zangervaring te hebben om mee te kunnen doen. Lijkt het je ook leuk om oude en nieuwe popsongs te zingen, kom er gewoon een keer tussen staan. We voorzien je van de songteksten en je ervaart direct hoe het is om in een groot koor te zingen. Je mag twee repetities op proef meedoen. Beslis je vervolgens om lid te worden, dan ontvang je een inlogcode voor onze website en kun je onze oefen-mp3's downloaden en aan de slag. De contributie bedraagt 13,50 euro per maand (10 maanden per jaar). Hiervoor heb je twee keer per maand een gezellige avond, want naast zingen is er in de pauze en na afloop voldoende ruimte voor een drankje en leuke contacten.Popkoor WatZUP staat vermeld op koormuziek-popkoren.startpagina.nl