Menu

Korendagen

Korendag 2018


Mede ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan heeft popkoor WatZUP op 3 november 2018 voor de tweede keer een korendag georganiseerd in partycentrum Coelenhage in Wezep.
In februari 2018 zijn we gestart met de voorbereiding van deze korendag. Vandaag was het dan eindelijk zover.
Om 10:45 uur werd de korendag, na toespraken door Monique Vrolijken van Coelenhage en mede-oprichter van het koor Anton Jansma, geopend door wethouder Liesbeth Vos van de gemeente Oldebroek.
Vervolgens traden in de drie zalen van partycentrum Coelenhage vanaf 11:00 uur tot 21:00 uur achtereenvolgens 30 koren op. Een gevarieerd aanbod aan musical- en popkoren, shantykoren, seniorenkoren, jeugdkoren en gospelkoren. Tijdens de optredens waren de zalen over het algemeen goed gevuld met leden van de deelnemende koren en bezoekers. Doordat de catering door Coelenhage, als verbeterpunt na de eerste korendag, volledig geconcentreerd was in de serre achter zaal 2, was er meer rust in de zalen en meer aandacht voor de optredens. Volgens de deelnemende koren was alles tot in de puntjes geregeld en hing er een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Alle leden van popkoor WatZUP zijn de gehele dag in de weer geweest om het evenement, in goede banen te leiden en ontving louter complimenten en felicitaties met deze fantastische verlopen dag. Als afsluiting van de korendag verzorgde popkoor WatZUP zelf in een tot de laatste plaats bezette zaal 1 de finale van de korendag met een optreden van 21:15 tot 21:45 uur.
Aansluitend werd direct in zaal 3 de afterparty gestart door DJ Rick van Velthuysen (bekend van Radio Veronica), waarna de zaal direct vol liep met leden van de deelnemende koren en bezoekers. Ook tijdens dit afsluitende deel van de korendag werd er nog even een flink feestje gebouwd en hebben de aanwezigen zijn prima vermaakt.

Mede door het enthousiasme van de deelnemende koren, waarvoor onze welgemeende dank, hebben we er met elkaar een geweldige feestdag van kunnen maken. Wie weet gaan we in 2020 weer op herhaling.

Op de LOCOURANT heeft Jan Bredewoud een samenvatting van de korendag weergegeven:
Korendag 2018 LOCOURANT

Voor een foto impressie van de korendag Klik hier

Reacties over onze korendag kunnen naar info@watzup.nlTweede korendag bij popkoor WatZUP


Na de succesvol verlopen eerste korendag op 12 november 2016 hebben we besloten om voor
3 november 2018 een tweede korendag te organiseren.
Deze korendag valt samen met het 10-jarig bestaan van popkoor WatZUP.

Na heel wat overleg en georganiseer is het dan binnenkort zover. Op zaterdag 3 november 2018 zullen vanaf 11.00 uur tot 21.30 uur in 3 verschillende zalen doorlopend optredens te horen zijn van een bonte mengeling aan koren alle uit en rond de regio Noord Veluwe. In totaal doen er 30 koren mee aan deze dag, oftewel ruim 950 zangers. Het zalencentrum is open vanaf 10.30 uur, om 10.45 uur vindt de opening plaats.
We verwachten er met de inzet van al onze koorleden en het personeel van Partycentrum Coelenhage weer een geslaagde dag van te maken.

Wij hopen door middel van deze Korendag veel mensen de gelegenheid te geven te genieten van muziek en zang, welke verzorgd wordt door 30 heel uiteenlopende koren. De inbreng van popkoor WatZUP op zanggebied beperkt zich tot één optreden aan het einde van deze dag, zo rond 21.00 uur.
Daarna zal de afterparty worden verzorgd door DJ Rick van Velthuysen (bekend geworden door Radio Veronica). Hij zal ons meenemen in de hedendaagse popmuziek. Hier voor willen we u dan ook van harte uitnodigen.

Klik hier voor onze PROMOTIE VIDEO - 3 november 2018KLIK HIERONDER OM HET PROGRAMMA TE DOWNLOADEN

Programma Korendag 2018.pdf

Entree EUR 4,00, kinderen t/m 12 jaar EUR 2,00